In februari heeft Paul zijn diploma Wft-Pensioen behaald! Paul: “Ik heb inderdaad mijn diploma behaald, met het cijfer 8. Ik was er erg blij mee! Eind vorig jaar mijn Wft-Schade, nu ook mijn Wft-Pensioen binnen. Toen ik vorig jaar oktober bij Bridge begon, was men heel duidelijk over deze diploma’s: ik moest ze halen. En dat is nu gelukt. Ik mag nu ook advies geven op pensioengebied!”.

Paul is binnen Bridge de zesde persoon met het diploma Wft-Pensioen. Bij Bridge vinden wij het kennisniveau van onze medewerkers erg belangrijk. Diploma’s zijn daarbij essentieel. Wij kunnen zo onze cliënten deskundig adviseren.

Meer weten over wat wij voor u kunnen doen op het gebied van pensioenadvisering klik hier.

Start typing and press Enter to search

NIEUWSBRIEF

Op de hoogte blijven van het nieuws van Bridge? Schrijf u dan nu in.
INSCHRIJVEN
U kunt zich op elk moment weer afmelden.